Zoeken naar vandaag meer

Uw zoekactie voor vandaag meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marco 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Massage en meer 20x6 ……….
Hallo ik ben Marco 57 jaar 80 kg 1.80 lang. Geen bril baard tatoo piercing buikje of snor, ben slank en atletisch en groot geschapen, ruim 20cm 6 cm dik. Ben discreet en hygienisch en van goed niveau. Ik bezoek zeer discreet koppels aan huis of hotel voor massage en meer…….. Groet Marco  

Massage en meer 20x6 ……….
Dirk 59 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Erotische massages en meer ....
Hallo wil me via deze weg es voorstellen en wie weet leer ik hier een leuk koppel kennen voor een vrouw gerichte erotische massages en meer.bij de massage met warme olie laat ik geen plekje onbenut en eens op temperatuur kan er heel wa meer tussen ons 3,ben voor veel te vinden en alles onder het motto alles mag niets moet,zeker ook geen rap rap toestanden maar is de bedoeling om met ons 3 ook heerlijk klaar te komen,heb ervaring in massages.ben zelf 182 groot 80 kg normaal gebouwd lichaam geen tatoeages en piercings heel verzorgd wa zeker een must is bij het intiem zijn,en zekers bij goeie klik op regelmatige basis,ben single dus kan zeker bij me thuis en dit met hapje en drankje en de nodige erotiek,sta erg op eerlijkheid en geen fake en discreet,kan me ook makelijk vrijmaken en verplaatsen, ook club bezoek kan eventueel en dit onder het motto hemels genieten met ons 3. Hygiëne is ook zeker een hoofddoel.is er koppel da zich aangesproken voelt om dit samen te beleven mag iets nal  

Erotische massages en meer ....
wheelz 34 jaar Limburg - Overpelt
speld in een hooiberg
hey, ik ben een 34 jarige jongeman, niet roker, 1m90, 75kg. ik ben een 15-tal jaar geleden verlamd geraakt en zit dus in een rolstoel. na een lange relatie ben ik nu 3j vrijgezel. na mijn ex heb ik niemand meer gehad. na al die tijd zou ik graag nog eens sex hebben, dit voor een one night stand of een fwb met een vrouw of soft bi koppel. ik kan zelf met de auto rijden en ben nog best zelfstandig, dus dat is geen probleem. liefst zou ik de voorkeur geven aan een volledige ervaring waarbij het niet alleen om de seks gaat, maar ook om de aanrakingen, streling, knuffels, voor- en naspel. mocht je interesse of vragen hebben mag je me gerust mailen en ik zal op al je vragen antwoorden. discretie verzekerd!  
Tony 40 jaar Antwerpen - Lier
Leuke vrijdagavond
Hallo, ik ben een man van 40 jaar uit regio Lier en op zoek naar een leuke avond. Wie heeft er interesse in een ervaren hoger opgeleide man van sportief, geschoren, kort zwart haar en goed voorzien? Zelf gaat mijn voorkeur uit naar plezier met 3 of meer…. Bij interesse stuur ik een foto van mezelf en men gsm nummer zodat we vlot kunnen afspreken. Tot snel.  

Leuke vrijdagavond
Peter 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge 0492055925
Echte cuckold koppel gezocht
Zoek echte cuckold koppel. Opgelet: enkel echte cuckold. Zeer geile slet met haar cuck. Leeftijd van 25 tot 63 max. Mag zeker volslank zijn. Heb veel vrije tijd en zeer potent. 18*5 speeltje. Indien meer vragen vraag gerust. Kan enkel verplaatsen. Eventueel vaste relatie. Afstand tot 50 km van Brugge.  
albert 77 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Ïman zoekt koppel
Ik ben man 77j en zoek koppel, om samen elkaar te verwennen , ben gehuwd maar geen sex meer met mijn vrouw daarom zoek ik hier  

Ïman zoekt koppel
Verzorgde man 29 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor date dit weekend in de regio
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile dates in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Alex 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Open-minded man zoekt koppel
Open-minded, relatief groot geschapen en biseksuele (geen must) man op zoek naar een koppel voor een date vanavond. Ik ben 1m97 en sportief gebouwd. Idealiter vind ik een spannende date voor vanavond maar ik sta zeker ook open om een koppel te leren kennen om op langere termijn samen te daten :). Ik sta alvast voor veel open. Meer foto's kunnen gerust gestuurd worden indien interesse. Hopelijk tot snel!  

Open-minded man zoekt koppel
Twink27 27 jaar Antwerpen - Lille
Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Hi, ik ben een sportieve/atletische grote jongen van 27. Ik zou graag een koppel ontmoeten waar vriendschap en samen ontdekken centraal staat. Waarbij zowel MVM, MMV, MM, MV contact kan in verschillende scenario's. Ik zoek dus niets voor eenmalig en geen alles-daters. Ik ben verzorgd en verlang dat omgekeerd ook. Uiterlijk niet zo van belang. Hygiëne des te meer!  

Twink zoekt leuk koppel voor ontdekking
Gen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Welk leuk ogend stel wil samen genieten
Welke man wil zijn vrouw eens heerlijk laten verwennen door andere man. Heerlijke massage geven op vrouwvriendelijke manier om dan erna ietjes meer te mogen doen.En aandacht geven aan de vrouw. Ik zelf ben goed verzorgd persoon,sociaal en hou ervan om ook een leuk gesprek te hebben. Hygeine, discretie mag je op rekenen. Willen jullie iets meer over mij weten. Stuur mailtje voor wat jullie open staan foto is altijd welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10